‘Lijkt wel opzet van OW’

lijkt wel opzet 100_1829‘Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurt’, zegt Chander Oemrawsing. Hij is gebelgd over het feit dat er schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd werden op Leiding 22 te Goede Verwachting. Zoals gebruikelijk werden de begroeide en overwoekerde goten opgehaald. Het viel Oemrawsing op dat ongeveer 40 meter van ‘zijn’ berm niet is schoongemaakt en de goot voor zijn terrein ook niet is opgehaald. ‘Iets dat heel duidelijk te merken is, want bij de buren is alles heel mooi en netjes schoongemaakt.’ Oemrawsing vraagt zich af of er niet opzettelijk een actie tegen hem gevoerd wordt, omdat tussen hem en OW zich vaker problemen hebben voorgedaan. Toen OW pas zou beginnen met het asfalteren van de wegen en er zand werd geplaatst als opvulling van de weg, werd bij hem alleen geen zand gezet.
Oemrawsing heeft vaker zijn beklag gedaan tegenover Dagblad Suriname over oneerlijke en ongelijke behandeling die hij heeft ervaren. Hij heeft dan ook aan sterk te vermoeden dat hij gestraft wordt door iemand die werkzaam is op het ministerie. Dagblad Suriname nam contact op met OW en sprak met een medewerker van de afdeling Ontwatering. Deze medewerker gaf aan dat de afdeling momenteel geen afdelingshoofd heeft. De klacht werd opgenomen met de belofte dat later contact met Oemrawsing zal worden opgenomen. Na twee dagen had Oemrawsing nog steeds niets vernomen. Er is geen contact met hem gemaakt. De regio valt onder het beheersgebied van het bestuurskantoor te Koewarasan.

error: Kopiëren mag niet!