Dronken autobestuurder met twee minderjarigen op politiebureau

Maandag meldde een dronken automobilist zich met twee minderjarige kinderen op een politiebureau aan. Dit deed hij nadat buurtbewoners aangifte hadden gedaan op een ander politiestation dat de bestuurder in kwestie met twee minderjarige kinderen was weggereden. De politie van Santo Boma liet vervolgens een bericht lanceren. Ter voorkoming van opsporing heeft de verdachte zich aangemeld op de politiepost. Een politieman die op dat moment op het terrein stond, bemerkte hoe de bestuurder met een snelheid kwam aanrijden. Toen de autobestuurder uitstapte, was duidelijk waarneembaar dat hij waggelde. De wetsdienaar kreeg de indruk dat de bestuurder onder invloed verkeerde van bedwelmende middelen. In opdracht van de hulpofficier moest de man onderworpen worden aan een blaastest. Echter weigerde hij zowel een blaastest als een bloedtest. De politie heeft het rijbewijs van de automobilist ingevorderd en de verdachte na zijn ontnuchtering, gehoord en heengezonden. De kinderen zijn door de politie veilig teruggebracht naar de moeder.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!