Divali concert dvd/cd uitgebracht

Divali  concert  dvdcd  uitgebrachtRa–Ni Entertainment heeft een prachtige DVD & een CD uitgebracht van hun succesvolle ‘Divali 2 in 1 Concert’ welke is gehouden op 31 oktober 2014 in een vrijwel volle A. Nesty Sporthal. Het publiek was zeer tevreden met deze show en de organisatie werd overspoeld met verzoeken voor een DVD of CD van de show. De Nederlandse artiesten Madhu Lalbahadoersing en Sanjay Jodha hebben toen samen met de Trinidadiaanse topzanger Indar Kanhai de hoofdrollen vervuld in dit concert. Muziek was in handen van de National Indian Orchestra van Suriname o.l.v. Riaz Ahmadali. Deze 12 man tellende formatie bestond uit tal van top musici van Suriname en werd verder aangevuld met de 2 toppers uit Nederland, Sharief Wagidhosain op de Saxofoon en de ‘Rhythm King’ Dilip Dhoenmoen. Na veel wikken en wegen heeft de organisatie besloten om in te gaan op de vele verzoeken en daarom een prachtige DVD van ruim 2,5 uur en een CD van 70 minuten uit te brengen van dit goed opgezette concert. “Deze DVD en CD wordt als een collectors item in een beperkte oplage uitgebracht in Suriname en Nederland en is nu verkrijgbaar in alle bekende muziek winkels van Suriname en Nederland”, zegt Dinesh Malhoe, organisator van het concert. “U krijgt topkwaliteit zang en muziek voorgeschoteld. Aan het publiek wordt verzocht om te weigeren om illegale CD’s of DVD’s te kopen”, aldus Malhoe.

error: Kopiëren mag niet!