Bestelwagen na klapband gekanteld

De chauffeur van een leverantiewagen verloor op dinsdagochtend rond 09.00 uur zodanig de controle over de auto dat deze op een erf belandde. Dit gebeurde aan de Oost-Westverbinding ter hoogte van kilometer 98. De bestuurder reed richting Nickerie en kwam met het bestelbusje op zijn zij op een erf tot stilstand. De oorzaak was een klapband. De salesman had goederen in het bestelbusje, waarmee hij winkels in Nickerie zou bevoorraden. Onderweg raakte hij betrokken bij een verkeersongeval. Het slachtoffer had pijn aan zijn rug en werd per ontboden ambulance naar de Spoedeisende Hulp vervoerd. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de leverancier niet onder invloed van alcohol verkeerde en wel in het bezit van een geldig rijbewijs was. Na behandeling op de afdeling SEH mocht het slachtoffer huiswaarts.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!