Bestelbus rijdt bromfietser aan

De bestuurder van een bestelbus heeft dinsdagmorgen rond 08.00 uur op de kruising van de Achterdam en de Soekhramsingstraat in het district Nickerie verzuimd voorrang te verlenen aan een bromfietser die op de voorrangsweg reed. Als gevolg van dit rijgedrag ontstond er een aanrijding. De automobilist doorkruiste de weg van de bromfietser, ten gevolge waarvan laatstgenoemde letsels heeft opgelopen. De politie bevestigt dit geval en geeft aan dat de bromfietser geen fracturen heeft opgelopen. Omdat er geen sprake is van fracturen c.q. zwaar lichamelijk letsel, heeft de politie het rijbewijs van de automobilist niet ingevorderd. De autobestuurder is wel in het bezit van een geldig rijbewijs. Bovendien verkeerde de automobilist niet onder invloed van bedwelmende middelen. Het slachtoffer werd na de aanrijding per ontboden ambulance naar de Spoedeisende Hulp afgevoerd voor behandeling.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!