Arbeider kapt dronken collega met houwer

Twee arbeiders van een recreatieoord te Highway waren maandagavond betrokken in een kappartij. Uit het onderzoek blijkt dat het latere slachtoffer B., dat onder invloed van alcohol verkeerde, collega M. zou hebben uitgescholden op de werkplek. Het slachtoffer was de mening toegedaan dat M., die nauwelijks twee weken aldaar werkzaam was, voorgetrokken werd. B. bewapende zich met een houwer en ging M. in de keuken te lijf. Omdat B. onder invloed van alcohol verkeerde, kon hij geen weerstand bieden waardoor M. hem de houwer afhandig maakte. M. bracht de dronken collega enkele slagen toe met de houwer. Ten gevolge van de kappartij heeft het slachtoffer letsels opgelopen aan zijn scheenbeen en schouder. De politie heeft M. hangende het verdere onderzoek in verzekering gesteld. Na het afpakken van de houwer was er geen noodzaak om de collega daarmee te kappen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!