Agressieve broer bedreigt informant met mes

De politie heeft de 18-jarige J.A. aangehouden op verdenking van bedreiging. Deze man heeft op zondag 4 januari een mes getrokken voor een getuige. Uit het onderzoek blijkt dat een jongere broer van J.A. in de nacht van ‘oud op nieuw’ twee rijwielen heeft ontvreemd van een buurman van de getuige. Bij het zien van het rijwiel lichtte de informant zijn buurman in. De benadeelde ging toen op onderzoek uit en probeerde de verdachte, een 13-jarige, aan te houden. De 13-jarige wist zich uit de voeten te maken. J.A. liep de getuige zondag tegen het lijf en vroeg hem om rekenschap. Hij was boos omdat hij vond dat de getuige geen informatie moest verstrekken aan de benadeelde. In zijn woede haalde J.A. een mes tevoorschijn en bedreigde daarmee de getuige met de dood. De politie van het ressort heeft de verdachte J.A. opgespoord en aangehouden. Hij is hangende het verdere onderzoek in verzekering gesteld. De benadeelde heeft één van de gestolen fietsen teruggevonden. Het tweede rijwiel is nog zoek. De 13-jarige is nog niet aangehouden en wordt opgespoord. Dit geval deed zich voor aan de Welgedacht A-weg.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!