Regen spelbreker bij voortzetting competitie Commewijne

Afgelopen weekeinde werd de competitie van de Sportbond Commewijne hervat. De hevige regenval was echter een grote spelbreker waardoor er maar twee wedstrijden werden gespeeld. De overige partijen die voor die dag op programma stonden konden dus geen voortgang vinden. De eerste wedstrijd was de ontmoeting tussen Jong Tamansarie en de ploeg van Toronto. Deze wedstrijd werd gewonnen door Toronto, die bij rust al een 1-2 voorsprong hadden genomen. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 1-3 eindstand. Toronto neemt door deze overwinning de koppositie over. De doelpunten van Toronto kwamen op naam van Ritchen Doelahasorie en Ratish Sanohar (2x). De doelpunten aan de zijde van Jong Tamansarie werden gemaakt door Joy Kwasie en Damien.
In de tweede ontmoeting kwamen Blue Wings en Zoelen tegen elkaar uit. Zoelen won deze ontmoeting na een ruststand van 2-1, met dezelfde cijfers van Blue Wings. Voor Blue Wings scoorde Ramesar Rakesh, terwijl Parowintono en Sankarsa Gustaaf voor winnaar Zoelen scoorden. De topscorer is Rudie Saffoe van Mega met 8 doelpunten. Deze competitie wordt komend weekeinde voortgezet.

error: Kopiëren mag niet!