Milano Kontino stelt zich beschikbaar als lijsttrekker

Milano Kontino, voorzitter van ‘Mi Volks Partij’, geeft in gesprek met Dagblad Suriname aan dat hij zich beschikbaar stelt als lijsttrekker van Paramaribo voor elke goed georganiseerde politieke organisatie, die landelijk nog 3 zetels wilt binnenhalen. Op de vraag waarom zijn partij niet alleen de verkiezingen ingaat, geeft hij aan dat het voor een jonge politieke partij moeilijk is om alleen de verkiezingen in te gaan. Eerder gaf hij de krant ook te kennen dat zijn partij voor 30 zetels landelijk gaat. Op de vraag wat de stand van zaken nu is, geeft hij aan dat die droom blijft bestaan, maar dat men in combinatieverband afhankelijk is van het aantal toebedeelde posities op de kandidatenlijst. Kontino geeft verder aan dat de proclamatie van zijn partij op 30 november in besloten kring plaatsvond. Er is hiervoor gekozen omdat bepaalde leden van de partij nog niet zover waren om in de publiciteit te treden, geeft hij desgevraagd aan. Kontino heeft ook een eigen voetbalclub, genaamd Lawa- VIP, en op basis daarvan is hij ervan overtuigd dat hij een groot aantal stemmen zal binnenhalen. Hij is ook een van de jongemannen die 82 kinderen van Kinderhuis Nos Kasita op de valreep uit het brandend pand heeft gered. Hiervoor kreeg hij ook een award overhandigd van justitieminister Edward Belfort.
Genaro Alpin

error: Kopiëren mag niet!