Meye: ‘Hoe kan ik mensen ophitsen tegen mijn eigen rasgenoten’

Meye zegt dat video op fb pagina is geplaatst. 2
Meye zegt dat video op fb pagina is geplaatst.1Steve Meye gaf via zijn facebook-pagina de volgende melding over de video die de afgelopen weken op zijn facebook-pagina stond. ‘Ik word onmetelijk aangevallen door verschillende mensen over een filmpje dat ik vermeend heb geplaatst op mijn fb-pagina. Ik zou daardoor rassenhaat propageren. Op de eerste plaats weet een ieder die met facebook bezig is dat je van alles op je facebook-pagina kan plaatsen indien je door middel van je instelling dat hebt toegelaten (hetgeen bij mij toen het geval was)’, aldus Meye. De bisschop gaf verder aan valselijk beschuldigd te worden mensen aan te zetten tot rassenhaat tegen vooral de Hindoestaanse bevolking. ‘Hoe kan ik mensen ophitsen tegen mijn eigen rasgenoten?’, stelt Meye. Volgens bisschop Meye komt in zijn familie en wel aan zijn vaders kant Hindoestaanse invloeden voor.

error: Kopiëren mag niet!