Crazy G luidt het nieuwe jaar in met “Kus van verraad”

kus van verraadWe hebben onlangs het jaar 2014 feestelijk mogen afsluiten waarbij haast een ieder elkaar de mooiste dingen toewensten in het nieuwe jaar. Het merkwaardige is volgens Crazy G dat het erop lijkt dat mensen speciaal op deze dag/periode wachten om zogenaamd lief en aardig te zijn voor elkaar. Echter hadden ze het hele jaar om dat te doen en in plaats daarvan zagen we het hele jaar door het tegendeel. Mensen maakten elkaar het leven zuur door kwaad te spreken over elkaar, onnodige kritiek te leveren op elkaars leven, vechten met elkaar, elkaar te pesten, te beledigen of belachelijk te maken. Al deze dingen werden ook nog gefilmd en geplaatst op facebook en andere social media. Aan het eind van het jaar lijkt het daarom alsof er een soort van maskergedrag wordt vertoond. Het hoeft echter niet per se zo te zijn maar het lijkt er sterk op. Nu zijn we aan het begin van een nieuw jaar. Betekent dit het begin van het zelfde proces?
Bewustwording is belangrijk met name zelfbewustwording, vandaar de track ‘Kus van verraad’. Deze track vertelt over hoe je jezelf kunt beschermen tegen al het negatieve om je heen. Wees bezig met jezelf, ontdek je krachten, wees bewust van je omgeving, de positie van jou binnen je omgeving. Als je dit alles beheerst hoef je van jou falen niks en niemand de schuld te geven. Jou succes is afhankelijk van jou eigen inzet. Natuurlijk bestaat er ook kans om in sommige opzichten tegen gewerkt te worden, maar dan nog zijn er manieren om jou succes toch te boeken. Het duurt misschien iets langer maar geduld is een schone zaak. Geloof in wat je onderneemt is vooral belangrijk.
Door minder te letten op anderen kun je het tempo van jou voorruitgang ook beter bepalen. Als je tegenslagen ervaart doordat mensen je hebben teleurgesteld, accepteer ze in de zin van levenslessen om van te leren maar probeer niet iets kwaads terug te doen om de persoon zogenaamd betaald te zetten. Dat kost alleen maar tijd en energie dat vaak genoeg negatief uitpakt. Die zelfde tijd en energie zou je bijvoorbeeld kunnen stoppen in het verbeteren van jou verkeerde stappen in het leven of het creëren van nieuwe mogelijkheden voor jezelf. ‘Kus van verraad’ is de eerste single uit de nieuwe mixtape van Crazy G getiteld “Era van Cellviesz” die later in dit jaar moet uitkomen.

error: Kopiëren mag niet!