Stiefvader verdacht van seksueel misbruik 4-jarige

De moeder van een 4-jarig meisje heeft de politie ingeschakeld voor haar partner. Volgens de vrouw heeft de man, die onder invloed van alcohol verkeerde, haar minderjarige dochter seksueel misbruikt. Na de aangifte werd de 55-jarige A.J. overgebracht naar het politiebureau. Hij werd ter ontnuchtering geplaatst en is de volgende morgen door de hulpofficier voorgeleid. Dit geval deed zich voor op maandag 5 januari. Het meisje werd na de aangifte verwezen naar een arts. De behandelende arts heeft haar onderzocht en volgens de deskundige is er in dit geval sprake van misbruik. De politie van het ressort heeft de verdachte hangende het verdere onderzoek in verzekering gesteld. De stiefvader ontkent de beschuldigingen met klem.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!