Ritesh Sardjoe: “VHP had in 1987 politieke ballen om presidentschap op zich te nemen”

riteshTijdens de opo yari viering van de jongeren van de VHP in het partijcentrum aan de Jagernath Lachmonstraat, benadrukte Ritesh Sardjoe dat het de VHP is geweest die de politieke ballen had om in 1987 het presidentschap op zich te nemen. Hij merkte op dat de jongeren niet graag de politiek in willen, ze sluiten zich liever aan bij een voetbalvereniging, maar als men ze in 5 minuten uitlegt welke invloed de politiek heeft op hun leven, dan valt op dat de interesse direct toeneemt.
Hij deed verder een beroep op de jongeren om zich niet voor de gek te laten houden. Volgens hem is de politiek een van de tools om het land verder tot ontwikkeling te brengen.
Daarnaast ging Sardjoe in op de vele verworvenheden die de partij met haar partners heeft weten te realiseren. Hij noemde onder andere de introductie van de kinderbijslag en de Algemene Oudedag Voorziening (AOV).
Volgens hem zullen de jongeren op 25 mei 2015 een keuze moeten maken tussen goed leiderschap en slecht leiderschap. De jongeren zullen bepalen dat er na 25 mei een regering komt die het land verder kan ontwikkelen.
De huidige machthebbers hebben naar zeggen van jonge politicus een heleboel beloofd, maar niets weten te realiseren. Hij denkt hierbij aan de 6000 banen en 18.000 woningen die men toezegde.
Kishan Ramsukul, voorzitter van de VHP jongeren in Paramaribo, zegt dat de voorzitter de volledige ondersteuning krijgt van de jongeren van Paramaribo. In gesprek met Dagblad Suriname geeft hij aan dat hij de VHP -voorzitter bij deze opo yari viering heeft aangekondigd als voorzitter van de partij, maar dat hij bij de afsluiting van het jaar 2015 Chandrikapersad Santokhi als president van de Republiek Suriname wilt aankondigen.

Genaro Alpin

error: Kopiëren mag niet!