Politie Flora neemt Kadoerie in bewaring

Politie Flora neemt Kadoerie in bewaring.1De bewoners van het ressort Flora hielden maandagavond een man aan, die een gekooide vogel, meer bekend als Kadoerie, in zijn bezit had. Deze man werd aangehouden omdat hij zich schuilhield achter een auto. Na de aanhouding schakelden de mensen de politie in. Uit het relaas van de 56-jarige verdachte blijkt dat hij een man middernacht was tegengekomen, die de gekooide vogel verkocht voor SRD 70. Hij had het uiteindelijk gekocht voor SRD 50. Hij was onderweg naar zijn moeder toen hij op een gegeven moment werd omsingeld door omstanders, omdat zij hem zagen als een dief.
Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de verdachte A.C. een oud bekende is van de politie. Hij is vaker door de politie aangehouden voor het plegen van strafbare feiten. Omdat er officieel geen aangifte contra hem is gedaan, kon de politie de verdachte niet langer aanhouden. De politie heeft hem na zijn verhoor huiswaarts gestuurd, echter werd de vogel uit voorzorg in beslag genomen. Inspecteur Dilipkoemar Bhattoe geeft aan dat de eigenaar van de gekooide Kadoerie zich op het station Flora mag aanmelden en aangifte van diefstal moet doen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!