Meye betreurt heisa om video op facebook

Meye SteveDe afgelopen weken is er een hele heisa ontstaan over de video die bisschop Steve Meye op zijn facebook-profiel geplaatst zou hebben. Meye zou via dat filmpje rassenhaat verspreiden. Dagblad Suriname nam contact op met Steve Meye, maar kreeg van zijn echtgenote te horen dat zij bezig zijn met vasten samen met de gemeente. Meye kon geen officiële reactie op het gebeurde geven. De vrouw van de bisschop gaf wel door dat de kerkleider de bewuste video van een vriend gehad heeft die al becommentarieerd was. Meye zou het bericht precies zo op zijn profiel hebben geplaatst. Mevrouw Meye zegt te betreuren nu dit verhaal opgeblazen is in de media.
In de clip zou hij gespeculeerd hebben over het leven in Suriname indien bepaalde politieke personen president worden. Er wordt een verwijzing gemaakt naar India en hoe het leven van Christenen daar zou zijn. Verschillende politieke personen, zoals VHP- parlementariër Sheilendra Girjasing, keuren dit gedrag van de bisschop af en vinden dat Meye deze uitspraken doet om zijn inkomen veilig te stellen.

error: Kopiëren mag niet!