Man onwel na slikken oefenbolletjes

Een arbeider van een kippenzaak die bezig was met slikoefeningen kwam hierdoor in de problemen aan het werk. De politie van het ressort werd ingeschakeld toen de werknemer onwel werd. Deze schakelde op haar beurt de ambulance in. De man werd op de afdeling Spoedeisende Hulp behandeld. Uit onderzoek blijkt dat hij bolletjes had geslikt. In eerste instantie had men een vermoeden dat de man cocaïnebolletjes had ingeslikt. Nadat er een test werd uitgevoerd, bleek dat het ging om meelbolletjes. De politie heeft de man in het kort gehoord. Hij verklaarde dat hij van plan was om drugsbolletjes te slikken. Voordat hij overging om de echte drugsbolletjes in te slikken, oefende hij eerst met bolletjes meel. De politie heeft het verdere onderzoek overgedragen aan de Antinarcoticabrigade. Het is vooralsnog niet bekend of de man in verzekering wordt gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!