Dhiradj Soekhai: ‘2015 wordt het reddingsjaar van het Surinaams volk’

diradjDhiradj Soekhai, voorzitter van de VHP jongeren in Commewijne weet dat 2015 het reddingsjaar van het Surinaamse volk wordt, vooral als het desastreuze beleid, dat de afgelopen jaren is gevoerd door de huidige machthebbers, in ogenschouw genomen wordt.
Hij benadrukt dat als men de balans gaat opmaken, men al snel tot de conclusie zal komen dat er bitter weinig is gedaan de afgelopen vier tot vijf jaren. De 18.000 woningen en 6000 banen die men had beloofd, heeft men nimmer weten te realiseren. Hij raad de mensen aan om niet alleen te stemmen op de VHP, maar ook de boodschap van de partij tot zich te nemen om onder andere te werken aan de ontwikkeling en opbouw van het land. Volgens hem gaan de jongeren bepalen wie de verkiezingen van 2015 winnen.
Genaro Alpin

error: Kopiëren mag niet!