Vuurwerkhandelaren tevreden met verkoop

Vuurwerkhandelaren tevreden met verkoopHet grootste deel van het vuurwerk is verkocht. De handelaren zijn tevreden met de verkoop. Een deel van de groothandelaren meent dat zij elkaar heel goed hebben kunnen beconcurreren. Feit is dat niet al het vuurwerk is verkocht. De vraag die nu opkomt is, wat er met het niet verkochte vuurwerk zal gebeuren. De brandweer deelde de krant mee dat er een fase van voorcontrole is geweest en nu de fase van nacontrole zal ingaan. Vanaf 3 januari mag geen vuurwerk meer worden verkocht.
Opslag
De importeurs hebben allemaal een magazijn. De magazijnen moeten voldoen aan de normen die gesteld zijn. De dikte van de muren van het magazijn, de ligging van het magazijn en de in- en uitgangen moeten aan bepaalde belangrijke normen voldoen. Het zou logisch zijn dat de kleinhandelaar (verkoper) die vuurwerk over heeft, het voor de groothandelaar brengt om op te bergen. Het vuurwerk mag volgens de brandweer niet op willekeurige plekken worden bewaard.
Controle
De brandweerpolitie voert de controle uit. De brandweer meent dat het volk de grootste controleur is. De vuurwerkmagazijnen zijn in kaart gebracht. Er zullen door de brandweer tussentijdse controles worden uitgevoerd op de magazijnen. Met welke frequenties de controles zullen worden gevoerd werd aan de krant niet prijsgegeven. Voor de jaarwisseling waren er 60 containers vuurwerk ingevoerd.

error: Kopiëren mag niet!