Supermarkthouder Pawong Singoredjostraat overvallen

Aan de Pawong Singoredjostraat is een supermarkthouder donderdagmorgen, op Nieuwjaarsdag, rond 09.00 uur overvallen door een klant. Volgens de winkelier had de rover zich als een klant naar de kassa begeven. Hij kocht een pak sigaretten. Op het moment toen de winkelier het kasregister opende, haalde de man een vuistvuurwapen tevoorschijn en hield de Chinese winkelier onder schot. Onder bedreiging moest de winkelier hem al het geld afstaan. Volgens de benadeelde heeft de dader een geldsbedrag van bijkans SRD 1.000 en USD 2.000 meegenomen. Na de daad vluchtte de overvaller weg. De supermarkt was niet beveiligd middels security camera’s. De politie van Flora heeft deze zaak overgedragen aan de recherchedienst.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!