Breaking News: Pahlad gaat VHP ondersteunen

Charles Pahlad op het podium samen met VHP-topman Chandrikapersad Santokhi
Charles Pahlad op het podium samen met VHP-topman Chandrikapersad Santokhi
Als een held werd Charles Pahlad, voormalig ondervoorzitter en huidige parlementarier van de NDP, binnengehaald door meer dan 600 VHP’ers op een ressortvergadering van de oranjepartij te Houttuin eerder op de avond. Wat lange tijd publieksgeheim was, is nu wereldkundig gemaakt. Pahlad zal de VHP officieel ondersteunen op weg naar de verkiezingen van 2015 toe. VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi verwelkomde Pahlad door hem op het podium te roepen en aan het woord te laten. Santokhi zei dat de NDP niet correct heeft gehandeld met zo’n stonfutu van de partij. Pahlad, die boezemvriend is van NDP-voorzitter Desi Bouterse, heeft de paarse partij niet besproken. Wel zei hij dat hij de NDP de rug toekeert, omdat president Bouterse niet optreedt tegen corruptie. En dat keurt Pahlad niet goed.

error: Kopiëren mag niet!