Echtpaar Mattao overrompeld door vier criminelen

Echtpaar Mattao overrompeld door vier criminelen.1Het echtpaar Mattao is in de nacht van dinsdag 30 december slachtoffer geworden van een brute roof te Welgedacht C. Zij kwamen omstreeks 22.00 uur thuis aan. Op een gegeven moment merkten zij op dat de hond blafte. Kort daarna stormden vier gemaskerde mannen op hen af. Volgens mw. Mattao waren twee van de rovers gewapend met vuistvuurwapens en twee hadden messen bij zich. ‘Te joe bari da mi o soet joe’, vermaanden de rovers de slachtoffers. Zij moesten onder bedreiging plat gaan liggen. De rovers sleurden het echtpaar naar de woonkamer. Een van hen sneed een gordijn met een keukenmes en scheurde dat in stukken. De heer des huizes werd aan handen en voeten gekneveld in de woonkamer. Ook zijn mond werd gepropt en vervolgens dichtgebonden. Het echtpaar kon geen weerstand bieden tegen deze criminele overmacht. De daders waren volgens de slachtoffers jongemannen.
Terwijl het echtpaar plat op de vloer lag, moesten zij schoppen en trappen aan hun hoofd incasseren. Mw. Mattao geeft aan dat zij voor de vijfde keer zijn benadeeld door criminelen. Men heeft eerder vier keren in hun woning ingebroken en waardevolle bezittingen buitgemaakt. Deze keer zijn de slachtoffers mishandeld. De buit betreft een grote hoeveelheid sieraden ter waarde van SRD 100.000 en SRD 2000 aan contacten. De rovers hebben de vrouw met een mes gestoken om zodoende erachter te komen waar zij haar kostbare bezittingen had bewaard.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!