Paramaribo Security herdenkt 25-jarig bestaan

PARAMARIBO  SECURITY  25 jaar K.BadalIn zijn hoofdkwartier aan de Emile Boutersestraat heeft op maandag 29 december het beveiligingsbedrijf Paramaribo Security gewoontegetrouw op feestelijk wijze het kalenderjaar afgesloten met medewerkers en genodigden. Ook werd er stilgestaan bij het gegeven dat dit gevestigde bedrijf 25 jaar geleden van start ging. Dat was op dezelfde locatie als waar het thans gevestigd is. ‘De locatie ligt zeer centraal’, zegt directeur Krish Badal. ‘De oprichters hadden het vanaf het begin in de gaten, en achteraf gezien hebben ze gelijk gehad.’ 25 jaar ervaring in de beveiligingsbranche heeft ertoe geleid dat het bedrijf zich kan rekenen tot de top binnen de sector, waar zoveel verantwoordelijkheid rust op de schouders van de betrokkenen. Mede daarom zijn enkele trouwe medewerkers met dienstjaren, variërend van 10 tot 20 jaar, gehuldigd met een certificaat en een gesloten enveloppe.
Paramaribo Security heeft onder zijn cliënten vele bekende Surinaamse bedrijven met wie door de jaren heen een vertrouwensband is opgebouwd. Ook verleent het vanaf het begin diensten aan de overheid. Het bedrijf telt meer dan 100 medewerkers en mag zich daarmee scharen onder de grotere particuliere ondernemingen in dit land. ‘De basis van onze beveiligingsdienst wordt vanaf de start gevormd door mensen op de diverse posten en dat is nog altijd zo. Maar, zegt Badal, ‘vergis je niet, ook bij ons wordt high tech steeds belangrijker.’ De vernieuwingen op dit gebied volgen elkaar snel op en wij houden deze modernisering nauwgezet bij. Wij hebben op basis hiervan hoogwaardige werkgelegenheid gecreëerd en dit onderdeel van ons bedrijf zal zich in de toekomst ongetwijfeld verder uitbreiden en ontwikkelen.’
De verdere economische groei van de natie, die zich onder meer manifesteert met behoorlijke investeringen in de energiesector en in de goudwinning, zal naar verwachting ook aan Paramaribo Security niet voorbij gaan. Badal wijst erop dat ook in andere sectoren er bedrijven bijkomen. Misschien niet zo opvallend als de raffinaderij van Staatsolie, maar ze komen wel. ‘Paramaribo Security is er klaar voor. Het bedrijfsleven en de overheid kennen het bedrijf.’ Ze weten wat we waard zijn. Want in deze branche wordt heel fijn op je gelet. Security is een zeer verantwoordelijke zaak. En wij zijn gewend om kwaliteit te leveren. Veiligheid, waar zo veel en zo vaak over gesproken wordt, is lang niet meer een zaak van de politie alleen. Ook wij leveren onze bijdrage. Maar dat gebeurt meestal op de achtergrond en in stilte’, aldus een jubilerende en ontspannen ogende directeur.

error: Kopiëren mag niet!