Nain: “PDO te vergeleken met uduloso’”

De voorzitter van de Partij voor Democratie en Ontwikkeling (PDO) gaf tijdens de jaarafsluitingsvergadering van de NDP aan dat zijn partij vergeleken kan worden met de uduloso (houtluis). Vanaf 1 januari zal volgens Nain hard gewerkt moeten worden want de tegenpartij volgt de gang van zaken op de voet en slaapt niet. ‘Ze moeten niet denken dat we slapen.’ Volgens Nain is de PDO een partij die niet veel zegt, maar wel veel doet. ‘We zijn net als uduloso. Voor je het denkt zijn alle vier poten van de tafel opgevreten door de houtluizen’, zei Nain in het Sranan. De PDO-voorman liet merken dat de NDP, PDO, Palu, BP2011 en de Abop, gezamenlijk moeten optrekken voor maximale verkiezingswinst in 2015. Hij benadrukte verder dat zijn partij achter het beleid van de huidige regering staat en het sociaal contract dat met het volk is gesloten. Volgens Nain moet nationale eenheid een feit zijn. Hij gaf verder aan dat de PDO een Javaanse partij is en dat ze een onderkomen hebben gevonden bij de NDP. ‘Dan hoor je mensen zeggen dat de president en daarmee de NDP niet houdt van mensen die niet op hem lijken.’ Nain is van mening dat er sprake is van moreel verval. De wijze waarop er propaganda wordt gevoerd op de diverse podia is volgens Nain erg laag. Hij noemde het zelfs schandelijk. Hij riep de samenwerkende partijen op om te komen met een duidelijk partijprogramma. Er zijn volgens hem ongeveer 55.000 jongeren die graag een goed partijprogramma voorgeschoteld willen krijgen. Nain verzekerde de aanwezigen dat de PDO de NDP door dik en dun zal blijven ondersteunen.
Genaro Alpin

error: Kopiëren mag niet!