Dc Joeloemsingh blikt tevreden terug over dienstjaar 2014

Districtscommissaris Wedprekash Joeloemsingh heeft het dienstjaar 2014 op maandag officieel afgesloten met zijn personeel. Hij blikt tevreden terug op de ontwikkelingen die in dit jaar hebben plaatsgehad op het ministerie van Regionale Ontwikkeling. Hij zegt dat er nogal wat grote projecten zijn uitgevoerd. Hij somde achtereenvolgens op de renovatie van het gebouw van de Civieltechnische Dienst, het betegelen van het Volksplein en het aanleggen van een parkeerplaatsen voor het LMSZN. Verder zijn er nog reguliere werkzaamheden gedaan, namelijk het ophalen van trenzen en leidingen, en ontwateringswerken. De burgervader geeft aan dat er veel successen zijn geboekt, omdat er heel nauwkeurig is omgegaan met de middelen. Hij zegt dat momenteel de voorbereidingen getroffen worden om het Staatslogeergebouw onder eigen beheer te renoveren. De keuken zal gebruikt worden om slechts ontbijt klaar te maken. De gasten zullen voor warme maaltijden verwezen worden naar de vele horeca’s. Verder wordt er nog gewerkt aan een beach volleybalveld. De dc zegt dat er nog mogelijkheden worden bekeken om een atletiekbaan aan te leggen in Nickerie. Ook zal er gewerkt worden aan verdere automatisering van de afdelingen van het ministerie en training van personeelsleden die nog niet kunnen omgaan met een computer. Er zal een programma door het ministerie worden ingevoerd, waarbij zaken dan digitaal naar elkaar verstuurd zullen worden. Ook hiervoor zullen de personeelsleden getraind worden. Verder worden in aanloop naar de verkiezingen toe de voorbereidingen getroffen voor het aanleggen van de hoofdstembureaus. De dc wenst de totale gemeenschap een gezegend en vredevol jaar toe. Hij hoopt dat de bestuurders in het verkeer niet te diep in het glaasje kijken. Bovenal hoopt de burgervader geen gevallen van huiselijk geweld tegemoet te gaan in het nieuwe jaar.

error: Kopiëren mag niet!