Echtpaar Goeldjar 50 jaar getrouwd

Echtpaar Goeldjar 50 jaar getrouwdOp 24 december vierde het echtpaar Goeldjar te Leiding 7A, zijn 50ste huwelijksjaardag. Het koppel is bijzonder blij met deze dag. Een zoon van het echtpaar vertelde aan de krant dat zijn ouders hard hebben gewerkt om hun kinderen op te voeden. De vader was kostwinner en de moeder droeg de zorg over de kinderen. Het teamwerk van de ouders wierp goede vruchten af want de kinderen deden allen hun best op school. De ouders die zelf nauwelijks of geen Nederlands spreken, hebben opvallend genoeg een docent Nederlands voortgebracht. De zoon geeft les op het vwo, hier het bewijs dat de taal thuis geen belemmering hoeft te zijn voor de verdere ontwikkeling van de kinderen als er maar genoeg liefde en ondersteuning is in het gezin. De vader van het gezin die van beroep landbouwer is, heeft in geen 30 jaren alcohol aangeraakt en heeft zijn vrouw en gezin altijd voorop gesteld. De kinderen geven aan dat er eigenlijk een heel groot feest gepland was voor de ouders, maar dat dit vanwege een overlijden in de familie niet door is gegaan. Het echtpaar Goeldjar kreeg 8 kinderen en heeft nu 19 kleinkinderen en 7 achterkleinkinderen. Er werd wel een kerkdienst (hawan) gehouden. Ook de dc van Wanica, Roline Samsoedin, werd verwacht.

error: Kopiëren mag niet!