Auto van securitybedrijf ingezet bij gascilinderdiefstal

De politie van Flora heeft maandagochtend rond 04.00 uur twee mannen in de kraag gevat wegens poging van diefstal van een gascilinder. Uit het onderzoek blijkt dat de dieven een gascilinder aan de Oeroewastraat te Flora hadden ontkoppeld om vervolgens weg te dragen. Tijdens hun daad werden de criminelen gestoord door alerte bewoners. Omstanders hebben na de ontdekking van de diefstal de politie ingeschakeld.
De mannen die met een Fun Cargo op het adres waren geweest, hebben het hazenpad gekozen met achterlating van de wagen. De auto heeft het logo van een security bedrijf erop. De ingeschakelde politie heeft de mannen in de directe omgeving van de locatie kunnen aanhouden en overgebracht naar het bureau. Hangende het verder onderzoek zijn Imro L. en Guno V. in verzekering gesteld.
Een van de verdachten is werkzaam bij het desbetreffende security bedrijf en heeft klaarblijkelijk misbruik gemaakt van de dienstwagen om te gaan stelen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!