Leden Jeugdparlement brengen bezoek aan minister van RO

Leden Jeugdparlement brengen bezoek aan minister van RODe minister van Regionale Ontwikkeling, Stanley Betterson, kreeg bezoek van enkele leden van het Nationaal Jeugdparlement (NJP). Volgens de voorzitter van het NJP, Priya Sital, ging het om een kennismakingsbezoek met de minister om zaken aangaande jongeren aan te kaarten en een samenwerking met het ministerie aan te gaan. ‘Wanneer we praten over jongeren bij elkaar brengen zodat zij van gedachten kunnen wisselen, komt dit ministerie zeker ter sprake als het gaat om het accommoderen van jongeren zodat jongeren ongestoord zaken aangaande het jeugdbeleid in hun districten kunnen bespreken’, zegt de voorzitter van het NJP. Volgens Sital gaat het om het gemak als er in alle districten een plek aangewezen kan worden waaronder de commissariaten om jongeren op te vangen.
Volgens Betterson hoeven de commissariaten van de verschillende districten niet ingezet te worden voor accommodatie aangezien de zalen onder beheer zijn. Hij gaf aan dat er genoeg multifunctionele ruimtes zijn gebouwd voor vergadergelegenheden en dat het maar een kwestie van inventarisatie is als de leden van het Nationaal Jeugdparlement en de jeugddistrictsraadleden gebruik wensen te maken van de ruimtes. De minister heeft heel positief gereageerd op hun verzoek en gaf aan dat zij zeker gehoor zullen krijgen van het ministerie en de verschillende DC’s in de verschillende districten. Volgens Sital zullen er meer bezoekjes gebracht worden aan ministeries op het gebied van het jeugdbeleid.

error: Kopiëren mag niet!