Jivan Jotie sluit jaar af als koploper LSO

De ploeg van Jivan Jotie sluit het jaar 2014 af als koploper bij de Livorno Sportorganisatie (LSO). In de Eersteklasse won ze afgelopen weekend met 2-0 van BKV, na een 1-0 ruststand. Harold Komis en Rosano Salim scoorden de goals. Met 15 punten is ze niet meer in te halen door de concurrenten dit jaar.
Eendracht bezorgde SCV een pijnlijk verlies. Het werd 1-0 voor Eendracht, een doelpunt gescoord in de eerste helft door Sergio Francis. Bij Eendracht vielen er in de laatste 2 minuten van de wedstrijd twee rode kaarten, te weten voor Ngewette Pinas en Jurgen Pinas. Jong India heeft zich inmiddels officieel teruggetrokken uit de Eersteklasse competitie.
In de Tweedeklasse blijft Interpul na een slechte start het steeds goed doen. De jongens van de Puljhunweg wonnen inmiddels hun derde wedstrijd oprij.
Hindboys werd na een 2-0 ruststand met 3-0 verslagen. Sergio Kadosoe scoorde twee keer in de eerste helft, Ian Laldharie maakte in de tweede helft de derde goals. Gianni Hoogland van Interpul kreeg in de 80ste minuut de rode kaart.
KD 2011 won na een 0-1 achterstand bij rust, met 2-1 van Caravan. Shilton Grootfaam zette Caravan op 0-1, Albert Mahes maakte met twee doelpunten in de tweede helft voor KD 2011 deze achterstand ongedaan.