Familie Mokiem na ruim 10 jaar bevrijd van illegale bouwsels

Één van de illegale bouwsels die verwijderd zijn door OW
Één van de illegale bouwsels die verwijderd zijn door OW
De familie Mokiem is na ruim tien jaren vechten eindelijk bevrijd van enkele illegale bouwsels die opgetrokken waren door buren. Het ministerie van Openbare Werken onder leiding van Rabin Parmessar heeft eindelijk opgetreden. De buren van de familie Mokiem (vader en zoon) hadden ten onrechte 3 toiletgebouwen, een schutting en een trap gebouwd op het perceel van de familie Mokiem. “En dat hebben zij illegaal gedaan zonder een vergunning”, vertelt Geeta Mokiem. Ze is bijzonder opgelucht dat het ministerie heeft ingegrepen. “Ik vecht samen met mijn moeder vanaf 2005 voor onze rechten hier. Wij hebben steeds strijd moeten leveren tegen bureaucratie, corruptie, wanbeleid en vriendjespolitiek”, zegt Geeta Mokiem. Ze is Parmessar dankbaar dat hij heeft opgetreden. Naast het feit dat de buren illegale bouwsels hadden geplaatst op hun perceel, had de familie Mokiem ook enorm veel last van hinder, wangedrag en fysieke bedreigingen van de buren. “Wij hebben in juli een brief geschreven naar de minister en die heeft na een onderzoek meteen acties ondernomen. Wij zijn hartstikke blij, echt”, zegt Geeta emotioneel. Na tien jaren strijd te hebben geleverd, voelt ze zich eindelijk bevrijd.

error: Kopiëren mag niet!