Deva Boys’82 wint rivalenstrijd van Naw Jawaan

In de competitie van de Meerzorg Sportbond (MSB) zijn afgelopen weekend interessante wedstrijden gespeeld in de Eersteklasse. Een van ze was de titanenstrijd tussen Deva Boys’82 en Naw Jawaan. Deze Meerzorg-derby was talk of the town. De tweede ploeg van Deva Boys nam al na 5 minuten een voorsprong via Aditya Lala. Shefraaz Idoe maakte in de 20ste minuut gelijk voor Naw Jawaan. De ruststand was 1-1. In de tweede helft sloeg Deva Boys’82 snel toe. Via Desmond Vrij, Lala en Ashwin Sardjoe kwam de groenwitte formatie op een 4-1 voorsprong te staan na 65 minuten spelen. Tenslotte maakte Vinodkoemar Mahabier de 4-2 voor Naw Jawaan.
The Brothers, die haar eerste drie wedstrijden oprij had gewonnen, werd door Nacional A gestopt. De jongens van Nacional wonnen met 5-0 door goals van Gordy Colom, Sergio Husbien, James Stoard, Lionel Emanuelson en Miquel Ebicilio.
In de topper van de dag kwamen de ongeslagen Tamansarie en Schorpioen uit tegen elkaar. Tamansarie had 3 oprij gewonnen, Schorpioen was de verrassende koploper met 3 gewonnen en 1 gelijkspel. Raoul Smith scoorde in de 49ste minuut het gouden doelpunt voor Tamansarie. JVV won met 4-0 van Inter Tornado door goals van Donovan Darson, Valentino Hoogdorp en Shaughny Martosoedarmo (2x).
In de Tweedeklasse won Prisiri met 3-0 van Nacional B en Mijn Geluk won met 2-1 van Jong Alkmaar.

error: Kopiëren mag niet!