Succesvolle verjaardagsfeest Lieve Hugo

Succesvolle verjaardagsfeest Lieve Hugo‘A friyari oso fu Iko’ afgelopen zaterdagavond op het terras van het Marriott Hotel was een groot succes. Het was een ode aan één van de belangrijkste grondleggers van de kasekomuziek, Lieve Hugo. Indien in leven, zou onze King of Kaseko zijn 80e geboortedag herdenken op zaterdag 13 december. In het licht van het eren van een grote Surinamer begon Roseternal Media ruim twee maanden geleden met de voorbereidingen van de productie ‘A friyari oso fu Iko’. De productie werd een wervelend verjaardagsfeest op het podium. Met de live band onder leiding van Ernesto van Dal (toetsenist & arrangeur) hebben acht artiesten en drie supporting acts op een waardige wijze zijn jaardag gevierd met het publiek. Niet alleen zijn bekende nummers, maar ook zijn onbekende nummers werden gezongen. De vocalisten voor de avond waren: Stoffie Muringen, Lucretia Muringen, Dominique Ravenberg, Israel Ralim, Rodney Deekman, Geniva Dongor, Enver Panka en Cyriel Lamesi.(Foto: Kevin Ngadimin)

error: Kopiëren mag niet!