Shiraj Entertainment Group en Diamonds 2000 presenteren “Rishtey forever and ever”

Shiraj Entertainment GroupRishtey oftewel relaties staan centraal in het gloednieuwe ruim 2 uur durende musical met nummers als Satyam Shivam Sundaram, Chaudvin Ka Chaand, Chalat de Musafir, Yeh ladka hai Allah, Jalebi Bai, Lovely en Tumhi Ho. Ruim 40 artiesten zullen op zondag 28 december in Ballroom Torarica een wervelende show weggeven. Er zullen 35 nostalgische en hot songs opgevoerd worden. De populaire muziekformatie Diamonds 2000 uit Nederland zal zorgen voor zang en muziek. De costuums, het taalgebruik, de muziekkeuze en de choreografie zorgen voor het totale Ultra HD ervaring. In het eerste deel wordt het publiek meegenomen naar Mystical India, terug in de tijd naar het jaar 1504 in Oud India. Twee verschillende koninkrijken, twee verschillende geloven maar elk zijn ze verbonden door een bepaalde Rishtey. Pijn, verdriet, liefde en familie zorgen voor bepaalde opofferingen die men maakt. Koning Eeshwar Singh (Romario Jalimsing) en Prins Srikandi Singh (Rishi Gopi) delen een duister geheim. Een tempeldanseres (Reshmi Soekhlal) die van niets weet behalve dat God haar bijstaat. Een koninklijke moeder (Priyanta Mahabir) die haar zoon Prins Siraaj (Danish Rajasekaram) probeert te behoeden voor zijn grootste fout, namelijk verliefd worden. Sultana Saleemah Bai is tot alles in staat.
In het tweede deel zijn wij in het hedendaagse Nederland waar Pappu Singh (Rishi Gopi) een meethai shop begonnen is genaamd Jaleb Junction. Armaan (Vinay Kalpoe), zijn beste vriend, helpt hem samen met zijn vrienden in de shop waar meer gebeurt dan alleen Jalebi’s verkopen. Diverse klanten zorgen voor hilarische komische en shockende momenten waaronder Mahi (Ashni Couprie) die tot de ontdekking komt dat het leven een hele andere wending kan nemen. Miss Leila (Eva Fernandez) zorgt voor de nodige hittegolf on stage. Vriendschap, liefde, vertrouwen en jaloezie, dit alles wordt op de proef gesteld in het tweede romantische komediegedeelte van “Rishtey forever and ever…”. Het hele stuk is voor het grootste deel Nederlandstalig en zodanig geschreven door Danish Rajasekaram dat iedereen begrijpt wat er gebeurt. De show is voor jong en oud. Beide verhalen hebben een eigen interactieve verteller in de persoon van Tina Jaggan.

error: Kopiëren mag niet!