Jerry Sadiek kampioen Combinatie'80

Vlnr. John Sadiek, Jerry Sadiek met dochter Jamila, Hendrik Kerto, Tariq Sadiek en Sanjay Beharie
Vlnr. John Sadiek, Jerry Sadiek met dochter Jamila, Hendrik Kerto, Tariq Sadiek en Sanjay Beharie
Op de laatste speeldag van de interne damcompetitie bij Combinatie’80 slaagde Jerry Sadiek erin om de kampioenstitel 2014 op te eisen nadat hij de kampioen van vorig jaar, Hendrik Kerto, middels sterk positioneel eindspel versloeg. Jerry eindigde hierdoor met 11 winstpartijen en slechts 2 remises (tegen zijn broers Reza en Tariq) op 24 punten. Kerto werd semikampioen met 22 punten. Damdokter John Sadiek werd demikampioen met 21 punten na winst op Vinod Lachmon. Zijn jongste zoon Tariq werd vierde nadat hij Sanjay Beharie in een sterke partij had verslagen. Beharie werd vijfde vanwege het onderlinge resultaat tegen Tariq. De nummers 1 t/m 5 kregen elk een mooie prijs. De kampioen Jerry kreeg zijn 1e prijs uitgereikt door zijn dochter Jamila, die zelf een fervent jeugdschaakster is. Overige uitslagen: Ashwien Bierdjoe-Reza Sadiek 0-2, Nawien Debipersad- Soeredj Toelsie 2-0 en Rabin Sewmangal-Pradeep Hardajal 0-2.

error: Kopiëren mag niet!