Dosko wint First Lady Cup

4 DoskoDe dames van Dosko zijn zaterdagmiddag de winnaar geworden van de First Lady Cup. Deze wedstrijd is de strijd tussen de landskampioen en bekerkampioen, dit jaar dus Oema soso en Dosko. Nadat de first lady Ingrid Bouterse-Waldring de aftrap had gedaan, streden de dames voor de hoofdprijs van US$ 2.000. De verliezer zou US$ 1000 krijgen. Het waren toch de dames van Dosko die wat beter aan de wedstrijd begonnen en ook wat betere kansen kregen. De 1-0 voorsprong ,waarop Dosko kwam via Cynthia Sital was dan ook verdiend. Gaandeweg de wedstrijd kwamen de dames van Oema Soso beter in het spel en creeerden dan ook hele goede kansen. Het lukte ze echter niet om tot scoren te komen.
Na de rust was het de ploeg van Oema Soso die meer het initiatief nam en de aanval opzocht. Zij creeerden diverse kansen, maar het gelukte Oema Soso pas laat om op gelijke hoogte te komen. Diep in de 2e helft (86e minuut) was het topschutter Andaya Landveld die haar ploeg de welverdiende doelpunt bezorgde en de stand dan op 1-1 bracht. Er werd niet meer gescoord in deze wedstrijd, waardoor de wedstrijd gelijk eindigde;1-1. Vrijeschoppen vanaf de 11 meterstip moesten uiteindelijk de winnaar in deze wedstrijd bepalen. In deze serie bleken de dames van Dosko sterker te zijn, waardoor zij de winnaar werden van de First Lady Cup.

error: Kopiëren mag niet!