Caravan sluit jaar 2014 af met 9-1 overwinning op Boskamp

5 CaravanEen mooie jaarafsluiting is het geworden voor SV Caravan in de SVB Eersteklasse. De ploeg van de Verlengde Welgedacht C weg won de inhaalwedstrijd tegen SV Boskamp uit Saramacca met 9-1. Op het Boma Star Sportcomplex maakten de spelers van Caravan een vrolijke schiettent van. Inaldo ‘Carlos’ Pansa scoorde 6 keer, Shivo Pansa 2 keer en ook Jetro Fer pakte een doelpunt. Volgens trainer Jimmy Dassasing, die Imro Sleur na een paar competitiewedstrijden weer moet vervangen, staat Caravan op dit moment op de juiste plek in de Eersteklasse. ‘We hebben 14 punten uit 8 partijen en staan op de 5de plaats. Dat is geheel volgens plan en de aansluiting met de kopgroep is er ook’, geeft Dassasing aan. Sinds hij weer overgenomen heeft, speelt de ploeg meer aanvallend. Hierdoor vallen er meer doelpunten. Het jaar 2015 opent Caravan met een treffen tegen ACoconut in de SVB Bekercompetitie.

error: Kopiëren mag niet!