“De kerstman komt naar Suriname”, goed in de smaak gevallen

De  kerstman komt naar Suriname“De kerstman komt naar Suriname”, een initiatief van Judith Tilborg van Stichting Bigisma Kontren, viel heel goed in de smaak bij de senioren die waren uitgenodigd door Marijke Lont van Para Relax club aan de Meursweg. Ook de vele andere personen uit de gemeenschap juichen dit initiatief toe. Het is de eerste keer dat de kerstman op zijn reis rond de wereld een bezoekje brengt aan Suriname, vertelt Judith Tilborg. Ik mag de eerste kerstvrouw in Suriname zijn, die zijn reis naar ons mooi land heeft voorbereid en gecoördineerd. Onze seniore burgers, vinden dergelijke edutainment heel leuk en vermaken zich met volle teugen. Ook de kinderen van omgeving Onverwacht, mochten, na de straattocht onder begeleiding van de politie, pret hebben met de kerstman, bij het districtscommissariaat. Dank aan een ieder, die op welke wijze dan ook, hieraan heeft bijgedragen, aldus Tilborg.

error: Kopiëren mag niet!