VOS Powerade/Dasani zwemwedstrijden met veel toppers

Het komend weekeinde worden de jaarlijkse VOS Poweradewedstrijden gehouden. Op zaterdag 20 december en zondag 21 december vinden deze wedstrijden plaats in het bad van VOS. Alle lokale clubs hebben ingeschreven. Ook een aantal zwemmers, onder andere Renzo Tjon A Joe, Rafael van Leeuwaarde, Karlene van der Jagt en Raiz Tjon A Joe, die in Amerika studeren en trainen zijn erbij en zullen het opnemen tegen hun leeftijdsgenoten die in Suriname wonen. Dit jaar zijn er 9 Guyanese, 9 Franse, 5 Arubaanse en 1 Nederlandse zwemmers van de partij. Op zaterdag vangt men om 17.00 uur aan met de onderdelen persoonlijke wisselslag, schoolslag, vlinderslag en de estafette 4 x 50 m wisselslag voor de 10 & onder en 11& over. Op zondag start men om 10.00 uur met de onderdelen rugslag, vrije slag en de estafette 4 x 50 vrije slag voor de 10 & onder en 11& over. De toegang is vrij.

error: Kopiëren mag niet!