Surinam Hotspots, eerste online magazine met Suriname als reisbestemming

Surinam HotspotsWat is er allemaal in Suriname te doen? Waar kan je lekker eten? Waar kan je het best verblijven? Wat moet je gezien hebben? Waar moet je allemaal op letten? Op deze en vele andere prangende vragen geeft Surinam Hotspots nu antwoord. Op het nieuwe en eerste online magazine met uitgebreide informatie over Suriname, Surinam Hotspots, kan je het beste van deze bestemming ontdekken. Suriname is een toeristische bestemming in opkomst. Steeds meer mensen ontdekken dat Suriname met haar prachtige, ongerepte jungle, verschillende culturen, lekker eten en bruisende hoofdstad veel te bieden heeft als vakantiebestemming. Ook vele studenten hebben Suriname ontdekt, en lopen er graag stage. Zakenmensen zien daar hun kansen, en vele (Surinaamse) Nederlanders, Belgen, Amerikanen en Fransen hebben reeds de stap genomen zich daar te vestigen. In het online magazine Surinam Hotspots ontdek jij waarom.
Surinamhotspots.com brengt het beste van Suriname samen in een online magazine. Surinam Hotspots is onderverdeeld in de rubrieken: Art & Culture, To do, Food & Drinks, Accommodaties, Shops, Eco, Uitgaan en Tips. Vanaf januari wordt Surinam Hotspots uitgebreid met de rubriek blogs waar artikelen komen over diverse inspirerende mensen die iets met het land hebben. Het online magazine wordt begin volgend jaar ook uitgebreid met een Engelse versie.
In Suriname, waar Nederlands de voertaal is, zal je met volle teugen kunnen genieten van de traditionele culturen, de prachtige natuur en de culinaire diversiteit van de verschillende Surinaamse bevolkingsgroepen. Of je nu gaat voor een citytrip naar Paramaribo, een back to nature ervaring in de ongerepte jungle, één van de spannende excursies die het land te bieden heeft, of alles wilt combineren – het kan in Suriname op slechts 9 uur vliegen vanuit Nederland.

error: Kopiëren mag niet!