Suribet sponsort warming-uptenue Natio – W Connection

SVB-penningmeester Waldo Gobardhan neemt symbolisch het warming-uptenue in ontvangst van Suribet-vertegenwoordiger Ashwin Surjbalisingh
SVB-penningmeester Waldo Gobardhan neemt symbolisch het warming-uptenue in ontvangst van Suribet-vertegenwoordiger Ashwin Surjbalisingh
Suribet, sponsor van de Surinaamse Voetbalbond (SVB), is de sponsor van het warming-uptenue van het officieus interland, welke gespeeld zal worden tussen het nationaal voetbalelftal van Suriname en de Trinidadiaanse kampioen W Connection op vrijdag 26 december in het Andre Kamperveenstadion. Suribet-vertegenwoordiger Ashwin Surjbalisingh overhandigde gisteren symbolisch een shirt aan SVB-penningmeester Waldo Gobardhan. Het warming-uptenue zal aangetrokken worden door zowel het Natio als W Connection in het vriendschappelijk duel. Suribet zal ook 2 tickets van de Nederlandse spelers voor haar rekening nemen. De wedstrijdkleding voor deze interland zal gesponsord worden door Kia Motors, onderdeel van Rudisa Motors.
Intussen zijn de 14 spelers die naar Suriname zullen afreizen voor het interland ook al bekend. Deze zijn de doelverdediger Rodney Ubbergen (FC Oss) en Jonathan Waterberg (FC Dordrecht), Verdedigers: Milano Koenders (Heracles), Norichio Nieveld (FC Eindhoven), Cendrino Misidjan (CSKA Sofia – Bulgarije) en Donovan Slijngaard (Cambuur); middenvelders: Nicandro Breeveld (Steau Boekarest – Roemenie), Lorenzo Davids (Randers FC – Denemarken), Serginho Greene (AEK Larnacca – Cyprus), Ryan Koolwijk (FC Dordrecht) en Evander Sno (geen club); aanvallers: Jorzolino Falkenstein (FC Oss), Nigel Hasselbaink (Veria FC – Griekenland) en Ludnicio Marengo (FC Volendam).

error: Kopiëren mag niet!