Marcelo Triesie goud waard voor Arsenal met 4 doelpunten

Marcelo Triesie is de grote man geworden voor SV Arsenal in de Eersteklasse competitie van de Domburg Sportbond (DSB). Arsenal kwam uit tegen SV Kitha uit Powaka. Na een 1-1 ruststand won Arsenal met 4-2. Triesie opende in de 34ste minuut de score voor Arsenal. Romario Sabajo maakte vlak voor rust de gelijkmaker. Bij de start van de tweede helft trok Triesie de wedstrijd naar zich toe en middels doelpunten in de 46ste, 49ste en 60ste minuut bepaalde hij de score op 4-1 voor Arsenal. In de 80ste minuut scoorde Vincent Sabajo de 4-2, wat ook de eindstand werd. Triesie is dit seizoen door Arsenal gehuurd van FC ADO.
SV Wedjaro won met 4-1 van Kesuzu. De doelpunten kwamen van de spelers Armaketo, Ivan Jubithana (2x) en Mitch Sabajo. Voor Kesuzu opende Pravaresh Badjnath nog de score in de eerste helft.
Jong-Indo 2013 was met 3-0 te sterk voor SV Houttuin. De doelpunten kwamen van Remond Sampi, Kenji Troenoardjojo en de speler Hok A Hin.
Op zaterdag 20 december wordt de competitie voortgezet met om 17.00 uur in de Tweedeklasse SV Houttuin 2 – SV Manhattan, 19.00 uur in de Veteranenklasse SV Manhattan – Jong-Indo en om 20.30 uur in de Eersteklasse, de topper tussen Arsenal en SV Anuraagh.