Man dodelijk aangereden op de Ringweg

Op de Ringweg ter hoogte van de Sidhoestraat is de 35-jarige Adisopomo Amattirsad aangereden door een pick-up. Inspecteur Ruben Dijks van Geyersvlijt geeft aan dat medewerkers en contractors van EBS die bewuste morgen bezig waren met werkzaamheden op het elektriciteitsnetwerk. Het slachtoffer stond in een pick-up laadbak. Hij is op een gegeven moment uit die bak met zijn achterhoofd gekeerd naar de straat gesprongen. Ongelukkigerwijs passeerde juist op dat moment een vrachtwagen die het slachtoffer aan zijn achterhoofd raakte. Hij heeft daardoor een flinke verwonding opgelopen aan zijn achterhoofd. De 35-jarige werker werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende hulp. Dit geval vond plaats woensdagmorgen rond 08.45 uur. Niet lang daarna kreeg de politie het bericht binnen dat Amattirsad de opgelopen letsels niet heeft overleefd. Met het heengaan van dit slachtoffer is de barometer gestegen naar 72. Amattirsad staat voor dit jaar genoteerd als de 18de voetganger die in het verkeer om het leven is gekomen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!