Christmas Dinner met sociaal karakter

Christmas dinner met sociaal karakter1
Christmas dinner met sociaal karakterOp 25 december organiseert Torarica een Christmas Dinner. Deze dinner gaat gepaard met entertainment. De dinner wordt verzorgd door topchef Ramon Beuk en de entertainment komt van cabaretier Roue Verveer. Het unieke van deze Christmas Dinner is dat het gepaard gaat met een sociaal project. Roue Verveer heeft een voetbal T-shirt van PSV speler Luciano Narsingh gesigneerd door de speler. Het T-shirt dat in de Europa League is gedragen, zal worden geveild en de opbrengst gaat naar SU AID. Ramon Beuk zal de aanwezige gasten verwennen met zijn kookkunsten en Roue Verveer met zijn grappen. “Deze eten en lachen combinatie is waarvan Suriname altijd houdt”, zegt Verveer en daarom zullen beiden hun succesen en kwaliteiten delen.
(Foto:Regillio Derby)

error: Kopiëren mag niet!