Anand Dwarka terug na succesvolle expo in Nederland

Anand Dwarka terug na succesvol expo in NederlandKunstenaar Anand Dwarka is terug in eigen land na een succesvolle expo van een maand in Nederland. Die expo ging op 10 oktober van start en het werd gehouden in de kantoorruimte van accountantsbureau Ramdas x Maikoe & Partners in Den Haag.
Thema van de expo was: “Colorfull Autumn”, en had als doel om de diverse kleuren die voorkomen in de herfst periode uit te beelden.
Ook VHP voorzitter Chan Santokhi, die op dat moment in Nederland was voor een VHP massameeting, heeft de expo bezocht. In opdracht van Joy Maikoe heeft Anand Dwarka toen een VHP schilderij gemaakt welke op de expo is geveild. De opbrengst is gestort in de kas van de VHP foundation.
Ook tijdens de expo heeft Dwarka vijftien (15) schilderijen gemaakt. De schilderijen waren acryl op canvas. Hij heeft een goede band met de organisatoren in Nederland en is voor inspiratie ook naar andere expo’s in Zeeland en België geweest. Dit was zijn 4e expo in Nederland, maar zijn eerste als solo kunstenaar.
Anand Dwarka was winnaar van onze Nationale Kunstbeurs in 2012 en 2013. Hij heeft ons land op verschillende expo’s vertegenwoordigd zowel nationaal als internationaal. Vanwege de Kerst zal hij voor werk en ontspanning in Frans Guyana vertoeven.

error: Kopiëren mag niet!