Twaalf maanden voor verkrachting 14-jarige buurjongen

Jagnarain B. mag twaalf maanden brommen. Kantonrechter Maytrie Kuldipsing kwam gisteren tot wettig en overtuigend bewijs dat de verdachte zijn 14-jarige buurjongen zou hebben verkracht. Het strafbaar feit zou hij maar één keer in het binnenland hebben gepleegd. Volgens het slachtoffer werd hij die bewuste dag uitgenodigd om wat werk voor de verdachte te verrichten, waarvoor de verdachte hem ook goed zou betalen. Toen het slachtoffer zich naar de locatie begaf werd hij ineens door Jagnarain vastgegrepen en in zijn woning getrokken. De verdachte stopte zijn geslachtsdeel in het anus van het slachtoffer. Volgens de jongen was hij genoodzaakt om zijn nagels in de arm van de verdachte te drukken, waardoor hij op een gegeven moment kans heeft gezien om weg te vluchten. De verdachte heeft kort daarna SRD 150 onder de deur van de woning van het jongen geplaatst. De bedoeling was om het slachtoffer te bewegen om niets over het geval te vertellen. De zaak kwam aan het rollen toen een dorpsbewoner de jongen met veel geld zag rondlopen. De dorpsbewoner vond het vreemd en alarmeerde de moeder erop die op haar beurt de jongen tot praten kreeg. De verdachte blijft vanaf het begin ontkennen het strafbaar feit te hebben gepleegd. Volgens Jagnarain zou het slachtoffer hem willen bezwaren, omdat hij eerder een relatie met de moeder zou hebben gehad. De rechter verwierp deze stelling, omdat het bewijs duidelijk was.
FR

error: Kopiëren mag niet!