Registratie en distributie kerstpottenactie gestart

Registratie en distributie kerstpottenactie gestartHet Leger des Heils bestaat 90 jaar en voor het eerst in haar bestaan is nog voor het einde van de kerstpottenactie, deze negentigste editie de meest succesvolle. De negentigste editie van de kerstpottenactie is ongekend succesvol dankzij de steun van de TELE G SMS Crowd Funding Actie – sms KERSTPOT naar 8991100 – en het SuAid initiatief. Dankzij SuAid doneerden bedrijven als Grassalco en de Surinaamse Brouwerij ieder SRD 25.000,- , om ook de minderbedeelden in Suriname een gezegende kerst te bezorgen. En niet te vergeten, zijn er zoals elk jaar weer de stonfutu donateurs. Bedrijven als VCB, DSB, Assuria, Self-Reliance en IAMGOLD. Alhoewel de kerstpottenactie nog tot 24 december duurt, is de registratie om in aanmerking te komen voor een kerstpakket gisteren van start gegaan.
Minderbedeelden, senioren burgers en personen met een lichamelijke en/ of geestelijke handicap, kunnen zich opgeven voor een kerstpakket.
De distributie van de kerstpakketten vindt plaats op vrijdag 19 en maandag 22 december. In Paramaribo vindt de distributie van kerstpakketten voor geregistreerden plaats op vrijdag 19 december om 09.00uur in het Korps Centraal kerkgebouw aan de Henck Arronstraat hoek Letitia Vriesdelaan.(Foto:Kevin Ngadimin)

error: Kopiëren mag niet!