FTN lijdt eerste nederlaag in competitie WSO

De competitie van de Wanica Sport Organisatie (WSO) werd afgelopen weekeind voortgezet. In de eerste ontmoeting van zaterdag kwam Tandu uit tegen Real Kaja. Real Kaja won deze ontmoeting regelementair, omdat Tandu niet kwam opdagen.
In de tweede ontmoeting kwam Pokigron uit tegen Pontbuiten. Pokigron won deze ontmoeting met 6-0. Gerry Amato, Giovany Joop, Bradley Nelson, Raymond Nelson, Silvion Linga en Herson Jeroe scoorden voor Pokigron.
De competitie werd op zondag 14 december voortgezet. In de eerste ontmoeting kwam Sv Rasta uit tegen Sunny point. Sunny point won met 1-0 Rasta. Michel Poko kroonde zich tot matchwinner, door in de 61e minuut het enige doelpunt van deze wedstrijd te scoren.
In de tweede ontmoeting kwam Inter Kaja uit tegen Lawa VIP. De jongens van Inter kaja verloren deze ontmoeting met 1-4 van de jongens van VIP. De doelpunten van Lawa VIP kwamen op naam van Orpheo Dikang en Shermano Abia (3x). Rosando Zandveld redde de eer voor de jongens van Inter Kaja. Adjako Ramon (Inter Kaja) en (Orpheo Dikang) van Lawa VIP moesten eerder van het veld door 2x geel, rood dus.
In de derde ontmoeting nam Jong Rythm het op tegen Jaw Jaw. Deze wedstrijd eindigde in een `1-1 gelijkspel. Mendoza Finisie scoorde voor Jaw Jaw, terwijl Kastiel R eerder voor Young Rythm had gescoord.
De vierde ontmoeting was de kraker tussen Wanhatti en FTN. FTN leed zijn eerste nederlaag van het seizoen door met 1-2 te verliezen van de jongens van Wanhatti. Jeslie Waipoe en Jorten Cabenda scoorden voor Wanhatti, terwijl Robbie Bodjie iets terugdeed namens van FTN. In de laatste wedstrijd van de middag nam Toerano het op tegen Madboys. Madboys won deze ontmoeting na een doelpuntloze eerste helft, met 2-0 van de jongens van Toerano. Tafarel Antonius en Miquel Adipi scoorden voor de jongens van Madboys.
Het programma van komende weekeinde ziet er als volgt uit; Zondag 21 december om 11.00u Toerano- Mad boys, 13.00u Madboys- Sunny Point, 15.00u Tandu- Wanhatti, 17. 00u Inter Kaja- Real Kaja en om 19.00u FTN – Sunny Point.

error: Kopiëren mag niet!