Eindrangschikking competities SZVB

De competitie van de Surinaamse zaalvoetbalbond is ten einde. In de hoofdklasse is de ploeg van Styx Kuldipsingh Group zoals bekend de nieuwe kampioen. Verder zijn er heel wat ploegen die zijn gepromoveerd en gedegradeerd in de verschillende klassen. De ploeg van Kabel Boyz werd kampioen in de eerste klasse, de ploeg van Fc Inter Five in de tweede klasse en de heren van D.J.O.G.O. 2000 kroonden zich tot kampioen in de veteranenklasse. De ploegen die zijn gedegradeerd zijn Zv Palo en The Giants. De ploeg van Giants degradeert naar de eersteklasse, terwijl de ploeg van Zv Palo naar de tweedeklasse degradeert. Er zijn verder in totaal 5 ploegen gepromoveerd. De ploegen van Inter Five, Rising stars en Tam Tam zijn naar de eersteklasse gepromoveerd, terwijl de ploegen van Kabel boyz en Fc Execs naar de hoofdklasse zijn gepromoveerd. In de veteranenklasse werd Gino Brandon van Djogo de topscoorder met 54 doelpunten. Ravesh Chotkan( Jet boys) en Jimmy Freeman( Tam Tam) werden topscoorder in de tweedeklasse met 43 doelpunten. In de eersteklasse werd Giovanni Blatz van Exes de topscoorder met 37 doelpunten. En in de hoofdklasse werd Gregory Rigters van Styx de topscoorder met 37 doelpunten.

error: Kopiëren mag niet!