Gaat Salman Khan 10 jaar de bak in?

Will Salman Khan land In jail for 10 YearsIn de strafzaak tegen acteur Salman Khan voor de ‘hit and run’-kwestie in 2002, is de Dabbang acteur positief getest op het gebruik van alcohol, toen hij naar verluidt met zijn vierwieler inreed op arme mensen die aan het slapen waren op een stoep op Hill Road in Bandra (west) in Mumbai. Hierbij werd een persoon gedood en 4 raakten gewond.
Salman Khan, gekleed in spijkerbroek en een blauw-groene shirt, was aanwezig in het Mumbai hof voor de hoorzitting waarin hij wordt beschuldigd van dood door schuld. Indien veroordeeld, kan hij een straf van maximaal 10 jaar in de gevangenis tegemoet zien. Salman Khan werd vergezeld door zijn zusters.
Een forensisch expert vertelde ter zitting dat de hoeveelheid alcohol in het bloed van Salman hoger was dan de toegestane limiet. Het alcoholgehalte in het bloed van Salman was 62 mg, dat is meer dan het dubbele van de toegestane limiet van 30 mg.
Om zaken erger te maken heeft een kroongetuige verklaard, dat hij zag dat Salman Khan de auto bestuurde die op de mensen inreed in 2002. Het hof heeft aangegeven dat de zaak moet worden afgerond, aangezien er nu al 12 jaren verstreken zijn.

error: Kopiëren mag niet!