Cliff Limburg is een lafbek

Cliff Limburg
Cliff Limburg
Cliff Limburg, alias Limbo, heeft op woensdag 10 december in het programma Bakana Tori, onthuld dat vanuit de VHP verwoede pogingen worden ondernomen om president Bouterse in problemen te brengen. “Dit scenario van Limbo en de NDP doet me gelijk denken aan het scenario van 8 december 1982. Cliff Limburg beweert de namen te kennen van de personen die bezig zijn een complot te smeden om president Bouterse in problemen te brengen. Als Cliff Limburg niet durft de namen bekend te maken wie die personen zijn dan vind ik Cliff Limburg een grote lafbek”, zegt Idries Naipal in het VHP infoblad.
Op 2 december 2013 noemde Limburg, VHP voorzitter Santokhi, een lafbek. Nu blijkt duidelijk dat hij zelf een echte lafaard is. Waarom zou de VHP de president in problemen willen brengen als president Bouterse zichzelf in de problemen heeft gebracht door wanbeleid te voeren en luchtkastelen te beloven? President Bouterse, Limburg en de NDP weten als geen ander dat ze op 25 mei 2015 afgestraft zullen worden door het volk, vandaar dat ze nu met scenario’s komen.
De NDP en Limbo leggen zich nu helemaal toe op het schrijven van scenario’s, om de samenleving te misleiden. Het is evident dat er verschillende scenario’s door hun hoofd gaan om het goede imago van de VHP en haar voorzitter te schaden. De opdrachtgevers weten heel goed wat ze willen vertellen en aan wie. Volgens de scenarioschrijver Limburg moet een verdachte, een zekere V.B.T. die opgesloten zit in een drugszaak van 180 kilo, belastende verklaringen afleggen tegen president Bouterse. Voorts onthult Limburg, dat een onderinspecteur van politie, een zekere B. en een majoor, ene D. druk bezig zijn met de voorbereiding van een complot.
Vers in ons geheugen is de arrestatie van Dino Bouterse, de zoon van president Desi Bouterse, door de Amerikanen wegens wapen- en drugshandel en het faciliteren van terroristen van de Hezbollah. Gelijk na de arrestatie van Dino Bouterse is een scenario opgevoerd door de NDP en Rashied Doekhie. Doekhie beweerde dat de arrestatie van Dino Bouterse een complot was van VS, Nederland en Santokhi. Volgens Doekhie zou Santokhi de hand hebben gehad in de aanhouding van Dino. Intussen heeft de zoon van president Bouterse een gedeeltelijke schuldbekentenis afgelegd.
Het was overduidelijk dat Dino gezwicht was voor de miljoenen Amerikaanse Dollars. Hij bekende de samenzwering om de Libanese terreurorganisatie Hezbollah te steunen, en de smokkel van tien kilogram cocaïne. Dus de hele complottheorie van Dhoekie en de NDP is aan flarden geschoten door de bekentenis van Dino Bouterse.
Limburg en de NDP zijn zeer gevaarlijk bezig met hun scenario. Limbo kennende zal een stapje verder gaan met zijn provocaties naarmate de verkiezingen naderen, want de grond wordt heet onder de voeten van hem en de NDP. Hij heeft in zijn Bakana Tori ook een interview laten horen van ene Roy de Miranda over de drugszaak tegen president Bouterse, waarbij Bouterse tot 11 jaar gevangenisstraf is veroordeeld. Limbo heeft Miranda opgevoerd als te zijn een deskundige op het gebied van wet en recht. Volgens De Miranda is de veroordeling van Bouterse een politieke veroordeling. Het geïnterviewde heeft met zijn interview getracht op de stoel van de rechterlijke macht te zitten. Hij heeft zijn scenario opgevoerd in de vorm van een rechtszaak waarbij hij van oordeel is dat er sprake is geweest van partijdigheid van de rechterlijke macht. Maar wie kent de onruststoker Roy de Miranda van Queta niet, in zijn interview vertelde hij halve waarheden en hele leugens. We weten allemaal dat halve waarheden vaak erger zijn dan hele leugens. Halve waarheden zetten ons op het verkeerde been. Ze hebben een schijn van waarheid, maar worden tot leugen omdat ze de volle waarheid niet weergeven.
Limburg ging ook in op de uitspraak van de VHP voorzitter dat de leiding van het land uit Sinterklaas en Pieterbaas bestaat. Wel, ik geef de VHP voorzitter volkomen gelijk, want de regering onder leiding van president Bouterse speelt werkelijk Sinterklaas. Er worden enorm veel staatsmiddelen verspild. Een goed voorbeeld is het gratis propaganda maken voor de NDP via de staatsmedia.
Brunswijk is een van de handlangers van de leiding van het land. Voorts zei Limburg dat de VHP voorzitter met de dag onfatsoenlijker wordt. Als de VHP voorman de waarheid zegt is hij onfatsoenlijk bezig in de ogen van Limbo. Maar wanneer president Bouterse in het openbaar zegt dat Santokhi en de VHP gangsters zijn en hij noemt de VHP-voorzitter president Chandrika Segabai, is dat niet onfatsoenlijk van president Bouterse. Limbo levert dan geen commentaar, hij houdt zijn kaken stijf op elkaar.

error: Kopiëren mag niet!