ATM huldigt jubilarissen en gepensioneerden

ATMHet ministerie van Arbeid Technologische Ontwikkeling en Milieu heeft op 12 december 10 jubilarissen en 12 gepensioneerden gehuldigd. De jubilarissen zijn gehuldigd voor het feit dat ze dit jaar de mijlpaal hebben bereikt van 25, 30, 35 of 40 jaren in dienst te zijn van de overheid. Directeur Jimmy Belfor van ATM gaf aan dat het bij de overheid een mensenleven duurt voor het zo ver is. “Desondanks bent u vandaag hier”.
“Het is een traditie. De vakbonden vragen er ook vaak om. Mensen vinden het prettig om ook gehuldigd te worden los van het feit dat ze een gratificatie krijgen. Het is prettig dat ze worden gehuldigd, prettig dat ze worden bedankt voor hun trouwe dienst voor de jarenlange inspanningen. Natuurlijk gaan wij de gepensioneerden ook huldigen vanwege de jarenlange krachten die ze hebben gegeven” zei minister Michael Miskin van ATM in gesprek met DBS
“Dit is in feite een reguliere activiteit. Het is het gaan en komen van mensen”. De minister, die belangstelling heeft voor de Vedische tradities, legde een link tussen de huldiging en het hindoeïsme. Je komt, je wordt geboren, dat is het aspect van Bhahma. Je komt je werk hier doen, het werk wordt in stand gehouden, dat is het aspect van Vishnu, en wanneer je vertrekt bij je 60ste jaar krijg je het aspect van Shiva, verandering”
De minister moedigde de jubilarissen aan om op een of ander manier verder te gaan met het goede werk dat zij verrichten en verder te blijven studeren als zij dat kunnen. De minister moedigde de gepensioneerden aan om niet te stoppen. Indien zij in staat zijn een bijdrage te leveren, dat te blijven doen.

error: Kopiëren mag niet!